100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fireline

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Fireline. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Fireline lige her på Korsholm.dk

Fireline

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af Fireline.

Fireline er en fletline fra Berkley. Fireline er helt klart en af de mest solgte fletliner i Danmark. Fireline kan nok betegnes som fletlinens stamfader og mange vil nok mene at Fireline faktisk var den første rigtige fletline og linen har gennem tiden gennemgået mange forbedringer, Fireline har virkelig slået sin navn fast blandt lystfiskere og rigtig mange forbinder fletline med at være Fireline.  Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Fireline.

Generelt om vore Berkley Fireline

Fordi Fireline har været på marked så mange år som det efterhånden har, så er der selvfølgelig også blevet udviklet på det gennem årene, og det betyder at der nu lanceres en ny generation af Fireline som efter sigende skulle give et bedre, længere og præcist kast, samt have en endnu glattere overflade end tidligere. Mange vurdere Fireline som værende en superline, da Fireline helt klart er det mest solgte, og det er der også en rigtig god grund til at det er. For det første så har Fireline en rigtig god og høj brudstyrke. For det andet så sidder Fireline bare rigtig godt på fiskehjulet, hvilket gør den nem at styre og meget modstandsdygtig over for fisk som f.eks sild. For det tredje så er der noget helt unikt ved Fireline, hvilket er at der nærmest ikke er noget elastik eller bounce i linen, hvilket kan give en ny og anderledes fiskeoplevelse. Når man først har lært Fireline linen rigtigt at kende, så kan man nærmest mærke selv de mindste nap til krogen. Du kan her i vores kategori finde mange forskellige slags Fireline line i flere forskellige størrelser og farver som f.eks Smoke og Crystal.

Fireline er som sagt verdens mest populære fletline blandt andet på grund af at det er en super stærk line uden elasticitet. Hvilket muligvis kan gøre Fireline en smule stivere end mange andre flettede liner, men dette gøre bare at Fireline filtrer mindre. Så en anden god grund til at købe Fireline er at det er en fiskeline som ikke filtre på samme måde som andre liner. Så hvis du er træt af knuder, så kan Fireline muligvis hindre en træls knude på linen. Firelines super stærke line styrke kommer af dyneema fibre. Ud Over det kæmpe store udvalg af Fireline så har vi også altid nogle faste lave og billige priser på vores Fireline line, og engang imellem har vi også udsalg hvor du kan finde nogle ekstra gode Fireline tilbud. Du kan her finde de mest populære Fireline produkter som meters ruller, Crystal, Smoke, bulk, knot oh ultra 8. Find din næste Fireline fra Berkley lige her i kategorien.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre