100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Berkley Sukoshi

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Berkley Sukoshi. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Berkley Sukoshi lige her på Korsholm.dk

Berkley Sukoshi

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af Berkley Sukoshi.

Berkley Area Game Spoons Kogarana

Det er amerikanske Berkley, der står bag verdens bedst fangende Put & Take-agn gennem tiderne; nemlig Berkley PowerBait og de har netop introduceret en hel stribe af frække iøjnefaldende mikroblink under fællesbetegnelsen Berkley Area Game Spoons, der dækker over mikroblink i et utal af farve- og vægtkombinationer.

Berkley Area Game Spoon-serien består af ikke mindre end 247 varianter fordelt på 5 forskellige modeller, og som hver især fås i 13 udvalgte farvekombinationer og i vægte fra 1,0 - 4,4 gram. Der er således masser af mulighed for at eksperimentere med farver og former under de mange forskellige lys- og vejrforhold, som man udsættes for under fiskeri.

Berkley Area Game Spoons er forsynet med enkeltkrog med modhage, og i tillæg hertil medfølger ekstra enkeltkrog uden modhage. Desuden leveres mikroblinkene i en lille praktisk indpakning, hvor der er mulighed for at se farven på både for- og bagside.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre