100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Berkley Sukoshi

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Berkley Sukoshi. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Berkley Sukoshi lige her på Korsholm.dk

Berkley Sukoshi

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af Berkley Sukoshi.

Berkley Area Game Spoons Kogarana

Det er amerikanske Berkley, der står bag verdens bedst fangende Put & Take-agn gennem tiderne; nemlig Berkley PowerBait og de har netop introduceret en hel stribe af frække iøjnefaldende mikroblink under fællesbetegnelsen Berkley Area Game Spoons, der dækker over mikroblink i et utal af farve- og vægtkombinationer.

Berkley Area Game Spoon-serien består af ikke mindre end 247 varianter fordelt på 5 forskellige modeller, og som hver især fås i 13 udvalgte farvekombinationer og i vægte fra 1,0 - 4,4 gram. Der er således masser af mulighed for at eksperimentere med farver og former under de mange forskellige lys- og vejrforhold, som man udsættes for under fiskeri.

Berkley Area Game Spoons er forsynet med enkeltkrog med modhage, og i tillæg hertil medfølger ekstra enkeltkrog uden modhage. Desuden leveres mikroblinkene i en lille praktisk indpakning, hvor der er mulighed for at se farven på både for- og bagside.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her