100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

AimSport

Her finder du hele vores udvalg af AimSport. AimSport drives af deres interesse for jagt og ønske og forpligtelse til at give deres brugere den bedst mulige oplevelse, når de bruger deres produkter.

AimSport

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af AimSport.

Hos os finder du et godt udvalg af kvalitets lyddæmpere fra AimSport. AimSport er et af de førende lyddæmper producenter på markedet, hvor de har lavet TRITON, som er markedets første lyddæmper, der effektivt udnytter de bedste egenskaber hos fly aluminium og rustfrit stål. Kombinationen af denne opbygning giver dig en let lyddæmper, der kan tåle at blive brugt, både til jagt, sport og skydebiograf. 

AimSport lyddæmpere

Fra kaliber .22 og op til .375 med en lyddæmper Hemmeligheden i TRITON konceptet, er den rustfrie LE-ventil. Den dæmper og udjævner trykket i det første kammer inden trykket får lov til at fylde det forreste kammer. Yderligere har du friheden til at anvende samme lyddæmper på forskellige våben og kalibre, dog skal gevindet være det samme. Du skal blot købe en ekstra front til din lyddæmper, og det tager kun 30 sek. at ændre den.

Om AimSport

På grund af en række uforudsete begivenheder, besluttede jægerne og tidligere kolleger Bertil Rydergren og Christer Svensson at starte aimSport Sweden AB i 2011. I starten var planen ret "broad" - at udvikle jagttilbehør, der giver jægeren en bedre jagtoplevelse - men ret hurtigt besluttede de sig for at udvikle lyddæmpere, og resten er, som man siger, historie.

Da lyddæmperen er en del af et våbensystem, er det utroligt vigtigt, at både komponentproduktion og endelig samling finder sted med størst mulig nøjagtighed. De garanterer i 5 års garanti på Triton-serien!

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre