100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

AimSport

hele vores udvalg af AimSport. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste AimSport produkt lige her på Korsholm.dk

AimSport

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af AimSport.

Hos os finder du et godt udvalg af kvalitets lyddæmpere fra AimSport. AimSport er et af de førende lyddæmper producenter på markedet, hvor de har lavet TRITON, som er markedets første lyddæmper, der effektivt udnytter de bedste egenskaber hos fly aluminium og rustfrit stål. Kombinationen af denne opbygning giver dig en let lyddæmper, der kan tåle at blive brugt, både til jagt, sport og skydebiograf. 

AimSport lyddæmpere

Fra kaliber .22 og op til .375 med en lyddæmper Hemmeligheden i TRITON konceptet, er den rustfrie LE-ventil. Den dæmper og udjævner trykket i det første kammer inden trykket får lov til at fylde det forreste kammer. Yderligere har du friheden til at anvende samme lyddæmper på forskellige våben og kalibre, dog skal gevindet være det samme. Du skal blot købe en ekstra front til din lyddæmper, og det tager kun 30 sek. at ændre den.