100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Skydeskiver

Indskydning og skyde træning er vigtige dele af forberedelsen til de forskellige jagtsæsoner. Hos os kan du både finde traditionelle pap skydeskiver, men også bukkeskiven til mere realistisk skudtræning.

Skydeskiver

Indskydning og skyde træning er vigtige dele af forberedelsen til de forskellige jagtsæsonner, hvor jagtriflen bliver benyttet. Skydeskiver er de mest normale mål, når det kommer til skud træning. Hos os kan du både finde traditionelle pap skydeskiver, men også bukkeskiven til mere realistisk skudtræning. Vi har skydeskiver til mange forskellige formål, uanset om du skyder med riffel, salonriffel eller luftgevær.  

Om vores skydeskiver

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af skydeskiver. Vi har i denne kategori et stort udvalg af forskellige skydeskiver så du nemt kan finde en skydeskive som passer lige præcis til dit behov. F.eks kan du finde en skydeskive af rådyr, en skydeskive kasser eller forskellige ting til indskydning og forskellige skydemål. En af vores mere populære ting er vores skydeskiver til luftgevær, hvor du altid kan finde skydeskiver til en god og billig pris. Køb din næste skydeskive lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre