100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

 

Jaktia

Korsholm Jaktia

 

INDHOLDSFORTEGNELSE:
 

Jaktia produkter

Om Jaktia

Club Jaktia

Korsholm A/S indleder kædesamarbejde med Jaktia

 

Det nye samarbejde kommer til at gavne Korsholm, Jaktia og ikke mindst vores kunder. Samarbejdet gør at vi bliver mere konkurrencedygtige på pris, samt at vi får mulighed for at udvide vores sortiment – nu er endnu flere populære brands samlet under ét tag. Som en del af indledningen finder du lige nu 4 brand varme tilbud på riffelsæt, som har fået et ekstra hak i prisen.

" Jaktia produkter "

" Om Jaktia "

Lidt om Jaktia

Jaktia er Sveriges største detailkæde til jagt- og fiskeriudstyr og består for tiden af 33 butikker fra Sjöbo i syd til Kiruna i nord.

For Jaktia er jagt og fiskeri en livsstil, der handler om frihed, samfund, naturoplevelser og udfordringer.

I Jaktias butikker finder du de bedste produkter fra de mest kendte mærker. Jaktia har alt fra tøj og støvler til våben og ammunition. Jaktias filosofi er at tilbyde produkter, viden, service og inspiration, der gør jagtoplevelsen endnu større.

For at du skal være helt tilfreds med Jaktia lover de, at du altid vil finde det rigtige produkt baseret på dine behov, at du får råd, tips, viden og at du altid har adgang til service, montering og reparation.

Om samarbejdet

Tiden er nu kommet til at skrive næste spændende kapitel for Korsholm, og derfor indleder vi nu et dybere og tættere samarbejde med Jaktia. -Korsholm er pt. en af Danmarks ældste og største jagt- og fiskebutikker drives af Lars Korsholm sammen med ca. 30 ansatte.

-Dette føles som en meget god løsning, udtaler Jaktia’s CEO Lars Martinsson. Historikken omkring butikken, deres stærke position i Jylland og det nye samarbejde gør, at vi yderligere konsoliderer vores position i Danmark. Det føles dejligt at styrke vores tilstedeværelse lige præcis her, da der er stor interesse for jagt og lystfiskeri i området. Tidligere har Korsholm været en uafhængig butik og har ikke haft samme mulighed for fælles løsninger. Det føles rigtig godt nu at kunne tilbyde et endnu bredere sortiment og tiltrække nye kundegrupper inden for jagt, skydning og outdoor.

-Vi er tiltrukket af Jaktia’s franchisekoncept, hvor Jaktia bistår og supporterer med en række forskellige konceptløsninger, siger Lars Korsholm. Det kommer både nuværende og nye kunder til gode at kunne tilbyde et endnu bredere sortiment og hurtigere leverancer, og til meget konkurrencedygtige priser, hvilket vil styrke vores position i den hårde globale konkurrence, som foregår både offline og online. Vi føler os trygge i vores valg og ser frem til samarbejdet med Jaktia’s centrale support og samarbejdet mellem butikkerne. Det fællesskab, der eksisterer inden for Jaktiagruppen, vil styrke og lette os i vores kommende investeringer.

Korsholm Jaktia

– Udover jagt, fiskeri, sport og outdoor tilbyder Korsholm også våbenværksted, skydebiograf og intensive jagttegnskurser. Et bredt sortiment og et stort udvalg, der rummer så godt som alt til et aktivt friluftsliv. Vi satser stærkt på aktiviteter og kundearrangementer, og ønsker at butikken skal fungere som et naturligt mødested for vores kunder. Næsten uanset hvilken sports- eller friluftsinteresse du dyrker, byder Korsholm og Jaktia i fællesskab velkommen på vores 5.000 m2 i Skjern tæt på de vestjyske enge, eller online på www.korsholm.dk, konkluderer Lars Korsholm.

" Club Jaktia "

Fordele ved Jaktia

En af de mange fordele der kommer med Jaktia, er at du nu har mulighed for at blive en del af Club Jaktia.

Som medlem af Club Jaktia modtager du eksklusive medlemstilbud og invitationer til centrale og lokale arrangementer. Tilmeld dig til Club Jaktia nu og modtag en gavecheck på 50 kr.

 

Kom med i Club Jaktia

Korsholm er nu Jaktia Korsholm! Jaktia er en nordisk kæde med ca. 60 butikker, der specialiserer sig i jagt og fiskeri. Dette medfører store fordele for dig som kunde både hvad angår priser og aktiviteter. Vi vil bestræbe os på at give dig de bedste oplevelser på den nye kundeklub og håber du vil ledsage os på vores rejse ved at tilmelde dig til Club Jaktia!

Du får alt dette som medlem af Club Jaktia:
- Værdikupon på 50 kr til brug i din lokale Jaktia butik
- Invitation til aktiviteter, arrangementer og foredrag
- Modtag information om de nyeste produkter og vores bedste tilbud
- Informationer relateret til din interesse ift jagt, fiskeri eller hund
- Gratis medlemskab

 
Tilmeld dig Club Jaktia her.

Find de nyeste tilbud, nyheder og sæson aktuelle produkter

 

"Alt indenfor jagt, fiskeri og outdoor."