100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Opsatsplader

Her finder du hele vores udvalg af opsatsplader til dine trofæer. Det at kunne udstille sit bytte på en præsentabel måde er en stor fornøjelse, og derfor har vi i denne kategori samlet de ting, der skal til for, at du kan opnå det.

Opsatsplader 

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af opsatsplader til dine trofæer. Det at kunne udstille sit bytte på en præsentabel måde, er ofte en stor tilfredsstilles, derfor finder du her i kategorien en række ting og sager, som kan hjælpe dig med dette. Find en opsatsplade lige her på siden.

Om opsatsplader

Opsatsplader bliver også ofte refereret til som en trofæplade, og det er ikke helt uden grund, for det nemlig helt bogstavelig talt en plade hvorpå du montere dit trofæ. Desuden kommer disse trofæplader i mange former og varianter, så man f.eks let kan finde en trofæplade til buk, en trofæplade til hjort, en trofæplade til vildsvin, en sneppe trofæplade eller trofæplader til dyr som elg, ræv, og mange flere. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan putte på dine trofæplader. Noget af det mest almindelige inde for opsatsplader og trofæplader er dog bukkeplader, som også oftest er det man ser. Derfor har vi i denne kategorie altid en billig pris på vores bukkeplader, som der er ikke engang brug for et bukkeplade tilbud for at få den gode pris.

Generelt om vores kategori med opsatsplader

Her i kategorien finder du som sagt hel vores udvalg af opsatsplader, om du så leder efter en opsatsplade til kronhjort, en opsatsplade til vildsvin eller en bukke opsatsplade. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på alle vores opsatsplader, samt har vi engang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt opsats tilbud. Så hvis du leder efter billige opsatsplader til dåhjort, så kan du helt sikkert også finde det her. Find din næste opstatsplade her eller blandt alle vores mange jagtprodukter.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre