100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagthorn

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af jagthorn. Vi har samlet et solidt udvalg af jagthorn fra kendte mærker som Fürst Pless og Hunters Choice, så du kan finde et jagthorn, der passer lige præcis til dine ønsker.

Jagthorn og signalhorn

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af jagthorn til jagt. Vi har i denne kategori samlet et solidt udvalg af jagthorn fra kendte mærker som Fürst Pless og Hunters Choice, så du kan finde et jagthorn eller signalhorn som passer lige præcis til dit ønske for et horn instrument. Find dit næste jagthorn lige her hos Korsholm.

Generelt om vores jagthorn

Her i vores kategori med horn til jagt finder du som sagt hele vores udvalg af jagthorn og signalhorn. Vi forhandler her hos Korsholm nogle af de bedste mærker indenfor jagthorn og du kan derfor finde horn i en meget høj kvalitet. Så lige meget om du leder efter jagthorn i messing, forsølvet eller i nysølv med ægte leder, med eller uden bærrem, så har vi det her. Vi har også håndlavede horn som vores model 8820 fra Fürst Pless som ovenikøbet har stemmetræk. Et jagthorn med stemmetræk når man spiller sammen med andre, for at få en ens lyd. Udover jagthorn så kan du i denne kategori også finde signal horn og mundstykke til dit jagthorn.

Om at blæse jagthorn

Det at kunne blæse i et jagthorn kan ofte sætte en prik over i’et i enhver jagt. Det at blæse i et jagthorn symbolisere nemlig at man som jæger har respekt for det vildt man skyder. Der findes selvfølgelig en masse forskellige steder som tilbyder undervisning i at blæse i en jagthorn, så vi vil her fokusere på hvordan du på helt egen hånd, selv kan træne i at blæse i jagthorn. En vigtig ting når du blæser i et jagthorn er din vejrtrækning. Her skal du fokusere på at få nok luft ind, så dine læber vibrerer på hornet, det kan også nogle gange hjælpe at tænke på sit blæs i jagthornet som en konstant vind der skal puste et stearinlys ud, eller holde en bordtennisbold i luften. Disse teknikker burde kunne få dig til at lave en mere ren og klar lyd når du bruger dit jagthorn.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre