100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagtregntøj

At gå på jagt forgår i alt slags vejr. Så glem ikke at det er en god ide at være indehaver af et lækkert regnsæt. Herunder finder du vores udvalg.

Regntøj til jagt

Her i kategorien finder du hele vores udvalg af jagt regntøj. Helt enkelt så er der i denne kategori regntøj som er perfekt til jagt. Her i kategorien med regntøj til jagt finder du nogle af vores 100% vandtætte overlag, som er tynde overlag du kan have med på jagt, og selv temperere varmen under. Find dit jagt regntøj lige her.

Om jagt regntøj

Har man ikke vandtæt jagttøj, kan en hel dag i regnen føles som evigheder. Regnen trækker stille ind i jagttøjet og dit sæt bliver efter kort tid tungt og koldt. Er dette tilfældet anbefaler vi et sæt jagtregntøj eller en regnponcho. Med det rigtige regnsæt til jagt kan du gå ude en hel dag uden at blive distraheret og generet at regnen. Regntøj til jagt er ikke blot den smarteste løsning, hvis du allerede ejer et sæt jagttøj - det er også klart den billigste.

Generelt om vores regntøj til jagt

Her i kategorien finder du som sagt vores udvalg af regntøj til jagt. Her hos Korsholm har vi i mange år beskæftiget os med jagt og fiskeri, og bruger derfor vores viden og erfaringer til at udvælge det bedste regntøj til jagt. Her i kategorien kan du finde regntøj til jagt som passer både til herre, dame og børn, da denne kategori indeholder en masse løse regntøjs overlag, som oftest bare skal vælge efter deres størrelse. Her i kategorien finder du mange af de kendt produkter indenfor regntøj til jagt, som f.eks det populære Ocean regntøj til jagt, eller regntøj fra kendte mærker som Deerhunter, Seeland og Fjällräven. Dette regntøj er jo et funktionelt stykke regntøj til jagt, og derfor er størstedelen af dette jagt regntøj og åndbart.