100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Gaiters til jagt

Hvis du står og leder efter noget ekstra beskyttelse eller isolering omkring fodtøjet har du ramt det rigtige sted. Herunder finder du hele vores udvalg af gaiters og gamacher til jagt. Så tjek udvalget ud og se om der ikke er denne rette til dig.

Gaiters til jagt

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af gaiters og gamacher til jagt. Du kan her i kategorien finde jagt gaiters fra kendte mærker som Seeland og Fjällräven. Så hvis du leder efter noget ekstra beskyttelse eller isolering omkring fodtøjet og underben på din jagt, så er disse jagt gaiters og gamacher lige noget for dig.

Hvordan virker gaiters?

Gaiters bruges som beskyttelse for bukser eller for at undgå vand. Går man i skoven eller på en eng, ender man tit med at gå gennem brombærbuske eller andre planter med torne. Et par tynde jagt eller outdoor bukser tager let skade, og en brombærbusk er kan let rive hul i et par bukser. I stedet for at bukserne tage skade, lader man det gå ud over sine gaiters. De er nemlig beregnet til det. Gaiter bruges, som nævnt tidligere, også som en støvle eller sko extension. Går man i højt græs eller på en mark, hvor det er vådt bruges gaiters, så man undgår at få våde bukser. De har lidt samme funktion som en gummistøvle, men her har man muligheden for at kombinere dem med den rigtige fodstøtte fra et par jagtstøvler.   

Generelt om vores kategori med gaiters og gamacher til jagt

Her i kategorien finde du vores udvalg af gaiters og gamacher som du kan købe her online på vores webshop eller i vores fysiske butik på jægervej 5, Skjern, Danmark. Disse gaiters i denne kategori er perfekte til jagt, og særlig vandring gennem buskadser hvor der er torne eller andet krat hvor man godt kan bruge lidt ekstra beskyttelse omkring fødderne. Her i kategorien med gaiters til jagt kan du bla. finde korte gaiters fra Härkila eller Fjällräven gaiters som også kan bruges til trekking. Så hvis du leder efter nogle jagt gaiters eller jagt gamacher, så kan du finde det her hos Korsholm.