Julegaver byttes indtil d. 31. januar. Julegaver byttes indtil d. 31. januar.
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Transportkasse til hund

Med en transportkasse til hunden bliver det lettere at komme fra a til b. En transportkasse gør det mere sikkeret at have hunden med i bilen. Så om du skal have hunden med på jagt eller blot en køretur, så er en transportkasse en god ide. 

Transportkasse til jagthunde

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af transportkasser til hund. En hunde transportkasse er god til transportere din hund fra A til B, det er ofte mere sikkert for din hund i bilen, og du slipper også for at have hundehår over det hele. Find transportkasser til hund lige her hos Korsholm.

Generelt om vores transportkasser til hunde

Her i kategorien ser du som sagt hele vores udvalg af transportkasser til hunde, mange af vores transportkasser er primært lavet til jagthunde, men kan også sagtens bruges til almindelige hunde. Her i kategorien finde du både transportkasser som er lavet med gitter eller net, alt efter hvad du og din hund foretrækker, dog har de alle det tilfælles at de gør det nemmere at transportere sin hund.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her