100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Hundetegn

Hundetegn er altid en god ting at have til sin hund, hvis den nu bliver væk. Det er selvfølgelig noget alle os hundeejere aldrig håber sker, men skulle de ske, så kan et hundetegn hjælpe med at få hunden hurtigt hjem igen. 

Hundetegn til jagthunde

Her i kategorien finder du vores udvalg af hundetegn. Du kan i denne kategori finde hundetegn i forskellige former og materialer, som kan bruges til både almindelig trænet hunde, samt jagthunde. Så hvis du står og mangler et hundetegn til dit hundehalsbånd, så kan du finde det lige her på siden.

Generelt om vores hundetegn

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af hundetegn. Her i kategorien finder du hundetegn i forskellige materialer, som f.eks hundetegn i aluminium og hundetegn i stål. Du kan også finde hundetegn i forskellige former og farver, så du f.eks kan få et hundetegn i blå, rød, sølv og sort, samt kan du finde hundetegn formet som et kødben, et hjerte eller en cirkel. Her i kategorien har vi primært billige hundetegn så du nemt kan købe dem her online, eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på vores hundetegn, samt har vi engang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt hundetegn tilbud, dette kunne f.eks ske i forbindelse med vores Black Friday, eller som en form for januar udsalg. Stort set alle vores hundetegn er med gravering også selvom du bestiller her på nettet. Så hvis du er på udkig efter nogle billige hundetegn med gravering, så kan du finde det lige her i kategorien.