100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Hundesnor

De fleste steder du er ude med hunden skal den være i snor. Så har du derfor ikke en hundesnor, eller er den hundesnor du har ved at være for slidt. Så kan du tage et kig her i kategorien. Her finde du hele vores udvalg af hundesnore. 

Hundesnor til jagthunde

Her i kategorien finder du hele vores udvalg af hundesnor og hundeliner. Hvis du gerne let og hurtigt vil have styr på din hund, så den ikke løber væk, så kan en hundesnor være en rigtig god ide. Alle disse hundesnore og hundeliner kan bruges både af almindelige hunde og jagthunde der er trænet til jagt.

Generelt om vores hundeliner og hundesnore

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af hundesnor og hundeliner. Her i kategorien har vi mange forskellige typer hundesnore og hundeliner så der er noget til enhver smag, du kan f.eks i denne kategori finde hundesnor i læder eller stof, eller hundesnor fra kendte mærker, så du nemt kan finde Flexi hundesnor, RumLock hundeliner og mange andre. Her i kategorien kan du finde hundesnor og liner til hunde i forskellige størrelser, så man nemt kan finde nogle ekstra lange hundesnore, eller bare den almindelig længde eller de korte. For at være helt præcis, så kan du i denne kategori finde hundesnore i længderne 12 meter, 10m, 5m, 3m og 2m. Her i kategorien finder du også hundesnor i forskellige materialer, som f.eks hundesnor med kæde, eller i stof og læder. Alle de hundesnore og hundeliner som du kan se her kan købes online her på webshoppen, samt kan størstedelen af det også købes i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Køb din hundesnor lige her hos Korsholm.