100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Hundekurv

Fortjener din hund en lækker kurv? Jagthund eller ej, så elsker de fleste hunde en lækker hundekurv. Så har din hund ikke sådan en, så kan du se vores udvalg af lækre hundekurve i katagorien her.

Hundekurve til jagthunde

Her kan du finde hele vores udvalg af hundekurve og hundesenge. Her i kategorien er der noget til enhver smag og til alle slags hunde, om det så er en almindelig trænet hund, eller en jagthund trænet til jagt. Find en hundekurv eller hundeseng som passer til dig og din hund, lige her hos Korsholm.

Om hundekurve og hundesenge

Hundekurven og hundesengen er noget af det vigtigste udstyr til din hund. Hundekurven er det sted, hvor hunden har mulighed for at hvile og restituere, efter at have været aktiv. Det er vigtigt for hunden at have de rigtige afslapningsforhold, for at kunne restituere optimalt. Korsholm har et stort udvalg af kvalitetshundekurve og hundesenge, som passer til enhver hund. Forkæl din hund, med en god hundekurv.

Generelt om vores hundekurve og hundesenge

Her i kategorien finder du som sagt vores udvalg af hundekurve og hundesenge. Denne kategori indeholder derfor flere forskellige typer hundekurve som du kan bruge til din hund, f.eks kan du i denne kategori finde hundekurve i plast, bløde hundekurve i stof eller transportkasser til hunde, som også kan bruges som en form for hundekurv til hunde når man er ude eller på besøg ved andre, så har ens hund altid en fast hvileplads. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på alle vores hundekurve og hundesenge, samt har vi engang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt hundekurv tilbud, dette kunne eks. være i forbindelse med Black Friday eller i januar udsalg. Her i kategorien har vi primært nogle billig hundekurve som nemt kan købes her online på vores webshop eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Her i kategorien kan du nemt finde en blød hundekurv i stof eller en hårdere plastik hundekurv, alt efter hvad du og din hund har af præferencer. Her i kategorien kan du også finde hundekurve og hundesenge i forskellige størrelser, så du både kan få en stor hundekurv eller en lille hundekurv, samt nogle forskellige mellemstørrelser. Find din hundekurv eller hundeseng lige her hos Korsholm.