100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Hundehalsbånd

Her i kategorien finde du hele vores udvalg af halsbånd til hunden. Vi har til alle typer af hunde, om de så skal med på jagturen eller ej. Find din bedste vens halsbånd herunder.

Hundehalsbånd til jagthunde

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af hundehalsbånd og hundeseler til almindelig hunde og til jagthunde. Her finder du flere forskellige hundehalsbånd og hundeseler som kan bruges af forskellige typer hunde, om de så er trænet til jagt eller ej. Find dine hundehalsbånd og hundeseler lige her hos Korsholm.

Generelt om vores hundehalsbånd og hundeseler

Her i kategorien finder du som sagt hele vores sortiment af hundehalsbånd og hundeseler. Her i kategorien kan du finde flere forskellige slags hundehalsbånd, som f.eks hundehalsbånd i læder eller hundehalsbånd med lys. Vi har også i denne kategori flere hundehalsbånd hvor det er muligt at skrive navn, adresse og telefonnummer i halsbåndet, så du altid er sikker på at kunne finde din hund, hvis den nu skulle stikke af. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på alle vores hundehalsbånd og hundesele, samt har vi engang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt hundehalsbånd tilbud. Her i kategorien kan du også nemt finde et refleks hundehalsbånd, samt flere orange halsbånd som hjælper med synligheden. Her i kategorien kan du også finde hundehalsbånd som er et kædehalsbånd, hvor du f.eks kan få med halvkvæl og hundehalsbånd i snor. Find dine hundehalsbånd og hundeseler lige her hos Korsholm.