100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Dummies til hunde

Står du og mangler en dummy til din hund? Her kan du se vores udvalg af dummies til hunde. Vi har både vellignende og standart dummies, så du kan anskaffe den du lige står og mangler. Se hele udvalget af dummies til hunde herunder. 

Dummyer til jagthunde

Her i kategorien finder du vores udvalg af dummies til hunde. En hunde dummy er et godt redskab til at træne din hund, om det så er en almindelig trænet hund eller en jagthund trænet til jagt. Vores hunde dummies kan både fås som en vellignende dummy eller som en standard dummy. Find dine dummies til hunde lige her hos Korsholm.

Generelt om vores dummies til hunde

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af dummies til hunde. En hunde dummy bruges oftest i forbindelse med hundetræning, særlig til jagt hundetræning anvender man dummies i stedet for rigtige dyr. At købe en dummy til din hund, kan både bidrage til opdragelsen af din hund, men også til at underholde, og glæde din hund. Her i kategorien kan du finde dummies som ligner dyr, så du f.eks kan finde en krikand eller gråand dummy til din hund, hvis du gerne vil have at din dummy ligner en and. Vi har også en dummy som ligner en fasan, hvis du hellere vil have det. Her i kategorien han du også en kanin dummy, hvilket er en dummy med pels, den er ikke lige så vellignende som vores dummy ænder eller fasan. Vi har i denne kategori og mere standard dummies til hunde i forskellige farver og størrelser. Her i kategorien finde du bla. hunde dummies i farverne grøn rød og sort, samt finder du hunde dummies i størrelserne 200 gram, 500 g, 1,5 kg og 3 kg, samt størrelsen XL alt efter hvor stor din hund er, og hvor meget vægt du ønsker. Vi har i denne kategori dummies til både hvalpe og voksne hund, samt har vi også både dummier du kan kaste manuelt eller dummyer der passer til en dummyskyder. Til dummyskyder har vi eks. en plastik dummy, samt en dummy kugle. Find dine dummies til hunde lige her hos Korsholm.