100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

E-MÆRKET & PRISMATCH

 

Hos Korsholm forsøger vi altid at levere den bedste service, have det største udvalg – og selvfølgelig den helt rigtige pris. Skulle du mod forventning finde et af vores produkter billigere et andet sted, matcher vi selvfølgelig prisen med glæde. Det er nemlig utroligt vigtigt for os, at vores kunder får den absolut bedste oplevelse her.

Er produktet omfattet af prismatch, ændrer vi prisen, inden beløbet trækkes. Benyttes vores prismatch først efter købet, har du op til 30 dage fra købsdatoen til at kontakte os, hvorefter vi sender en gavekort-kode på differencen til et fremtidigt køb. Koden kan kun benyttes én gang, og skal anvendes indenfor 3 år.

 

Hvordan prismatcher jeg?

Når du har produktet i kurven, som vi skal prismatche, går du videre til betaling. Som vist nedenfor bedes du kommentere i bemærkningsfeltet, at du ønsker prismatch samt indsætte et link til konkurrentens produkt. Så fratrækker vi differencen fra ordren, inden beløbet trækkes. 

 

Betingelser for prismatch

  • Vi matcher kun officielle danske butikker og webshops.
  • Der matches ikke med parallelimporterede produkter.
  • Prismatch gælder kun varer, som vi samt konkurrenten lagerfører – altså ingen skaffevarer.
  • Varen må ikke være udsolgt hos konkurrenten.
  • Gælder ikke brugte våben samt brugt optik.
  • Vi matcher kun identiske varer. Dvs. samme størrelse, farve, årgang etc.
  • Prisen sammenlignes ekskl. fragt.
  • Omfatter ikke priser kombineret med andre rabatter som f.eks. medlemsrabat, gavekort, rabatkoder m.m.
  • Prismatch gælder ikke, hvis den billigere pris skyldes outlet-/restsalg, mængdebegrænsede tilbud, køtilbud, åbningstilbud, ophørsudsalg, udgåede produkter, demovarer el.lign. Normale tidsbegrænsede tilbud matcher vi selvfølgelig!


Korsholm A/S forbeholder sig retten til at ændre prismatch konceptet samt betingelserne til enhver tid uden varsel.

 

Hvad indebærer en certificering hos e-mærket?

E-mærket stiller en lang række krav til webshoppen, når den er certificeret hos dem. Dette er krav knyttet til købsprocessen og som omhandler tydelige oplysninger om webshoppen, købsflow og handelsbetingelser. Alt sammen for at styrke transparensen i webshoppen og bidrage til en tryggere købsoplevelse. I teksten nedenfor kan du se, hvilke krav webshoppen skal efterleve, og hvilke fordele e-mærket giver dig som kunde hos Korsholm.

 

Som certificeret webshop, kontrolleres vi for følgende:

 

1. Tydelige webshopoplysninger og tydeligt sprog

E-mærket kontrollerer CVR-nummeret, om det er på forsiden eller i handelsbetingelserne. Om vi svarer hurtigt på spørgsmål og angiver mail-svartider på højst 5 hverdage. De sikrer, at handelsbetingelserne er let tilgængelige fra forsiden af ​​webshoppen. E-mærket ser på ensartetheden af ​​sproget i hele webshoppen, for at sikre at der ikke er en blanding af dansk og engelsk. E-mærket tjekker også om betalingen sker via en sikker og krypteret forbindelse.

2. Gennemskueligt købsforløb

Som kunde skal du have en fuldstændig ordreopsummering i sidste trin før betaling, som e-mærket også kræver, at den er placeret tæt på betalingsknappen. Betalingsknappens tekst skal indikere, at kunden nu indgår en betalingsforpligtelse. Kunden skal aktivt acceptere handelsbetingelserne og persondatapolitikken, og have mulighed for at læse dem, inden købet gennemføres. E-mærket ser på om du som kunde har mulighed for at rette oplysninger og om kortoplysninger gemmes. Webshoppen skal tage generelle forbehold for aftaler med kunder, fx for prisfejl eller udsolgte varer.

3. Betingelser og aftalevilkår

E-mærket ser på om kunden får de nødvendige oplysninger i deres ordrebekræftelse, inklusiv information om varen i kurven, prisen, kontaktoplysninger på den erhvervsdrivende og oplysninger om kunden. E-mærket retter i handelsbetingelserne, så de er gyldige og inkluderer information om betalingsmetoder, levering/fragt, fortrydelsesret og reklamation, klageadgang og persondatapolitik vedrørende selve købet. E-mærket tjekker også om webshoppen har standardfortrydelsesformularen tilgængelig på deres side. Ordrebekræftelsen med handelsbetingelserne og standardfortrydelsesformularen skal sendes til kunden på et varigt medie, som kan gemmes, og de tjekker også om kunden modtager disse oplysninger.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her