100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fluestangsæt

Står du lige og mangler et fiskesæt, findes der mange fine og gennemtænkte setups, hvor alt er gjort klar til fisketuren Det eneste du skal tilsætte, er vand godt humør og en flue. Eventyret og drømmefisken venter derude...

Fluestangsæt

Fluefiskeri er utroligt populært og vi er så heldige, at vi her i Danmark, har mange gode og spændende fiskevande, hvor du kan dyrke fiskeri med fluestangen. Fluefiskeri er slet ikke så svært, som det ser ud. Med nogle få grundprincipper er du rustet til at få succes og klar til et nyt slags fiskeeventyr.

Hos Korsholm har vi i mange årtier arbejdet med fluefiskeri og har derfor også sammensat rigtig mange fluesæt. På siden her har vi udvalgt en række fluesæt, som vi med garanti ved, at du vil få glæde af. Der er fiskesæt til alt fra Put & Take fiskeri i søerne til fuldblods laksefiskeri efter storlaks. Vi sammensætter selv fiskesæt og vores leverandører er blevet hamrende gode til at levere fiskeklare fluesæt som holder til mere end bare en enkelt fisketur. Vi giver derfor dig 100% garanti for fiskeglæde fra allerførste kast. 

Har du tid og lyst, er du altid velkommen til at få en introduktion, tips og tricks ved vores kastepool sammen med en af vores fiskeeksperter. Er du på udkig efter noget mere specielt eller har du spørgsmål er vi altid klar på tlf. 96802020. Ellers smid os en mail på fiskeri@korsholm.dk og vil vil gøre vores yderste til at finde en løsning sammen med dig.