100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Vadestav

Vadestaven er et fantastisk redskab når der vades dybt, eller der vades i strømfyldt vand. Det giver sikkerhed, og du undgår nemt at tage en ufrivillig svømmetur. I kategorien herunder finder du hele vores sortiment af vadestave, til DK´s skarpeste priser.

Vadestave

Her i kategorien kan du med sikkerhed finde en vadestav til fiskeri. Fisker du efter laks i Norge eller f.eks. Mörrum i Sverige, så kommer balance, fødder og ankler på overarbejde. Det er med garanti. Der findes også rigtig mange kystpladser som også er umulige at affiske uden en vadestav som 3. ben. Derfor er en vadestav en rigtig god forsikring mod ufrivillig vandgang. Flerdelte vadestave er mest populære. De kan monteres i vadebæltet og slås ud, når behovet opstår og her har både Scierra og Guideline samt Simms lave nogle fremragende løsninger på en transportvenlig og stærk vadestav.

Om vores vadestave

Hvis man først har prøvet følelsen af at ens fødder lige så stille mister terræn under en, så er man nok lidt tilbøjelig til at ønske sig en vadestav næste gang man beskæftiger sig med vadefiskeri. En vadestav bliver også i nogle kredse kaldt for en vadestok og er med til at give balance og sikkerhed, når man befinder sig ved kysten eller elven. Udover en vadestav, så kan det også være en fordel at bruge nogle vadestøvler til at holde balancen. Men her i kategorien finder du altså kun vadestave. Vi har i kategorien her altid en fast lav pris på vadestave og en gang imellem har vi også et godt vadestav tilbud. Vi har flere forskellige slags vadestave, som f.eks en adskillig Scierra vadestav. Kategorien her indeholder selvfølgelig vadestave til fiskeri, men disse stave og stokke kan sagtens bruges til andre aktiviteter med ujævn fodfæste. Vi vil nok mene at den bedste vadestav er en foldbar vadestav, da man let kan have den med i f.eks sin fisketaske. Find din næste vadestav her hos Korsholm.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her