100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

UV lygte

Står du lige og mangler en UV lygte? Her på siden finder du hele vores sortiment af UV lygter, som kan bruges til tørring af UV lim eller hvis du skal ud at lede efter rav. Se hele vores udvalg i kategorien herunder.

UV lygter

Her i kategorien kan du finde en god UV lygte. Du kan i denne kategori finde UV lygter og pandelamper med et super godt lys. En UV lygte er en lomme lygte der lyser med UV lys. Dette UV lys som UV lygterne udstråler kan bruges til mange forskellige ting, som f.eks til at tørre UV lim. Find din næste UV lygte lige her hos Korsholm.

Generelt om vores kategori UV lygte

Her i kategorien finder du som sagt UV lygter og pandelamper som kan bruges til fiskeri. Det er forskelligt hvad folk bruger en UV lygte til, f.eks er der nogen der bruger UV lygter til at finde rav. Vi har her et stort udvalg af UV lygter som kan købes til en fast lav pris. Du kan købe din nye UV lygte enten her på nettet, eller i vores fysiske butik i skjern.Du kan i kategorien her finde UV lygter fra kendte mærker som Loon. UV lygter til rav ? eller leder du efter en UV lygte til hurtighærdning af UV lim. Se udvalget her. Find en kraftig pandelampe til fiskeri her på siden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her