100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Stangrør

Stangrør er ikke kun den perfekte opbevaringsmetode når du skal ud at rejse, men også generelt i hverdagen når du har stænger liggende i bilen eller lignende. Her hos Korsholm finder du et stort udvalg af de allerbedste stangrør, og så endda til skarpe priser.

Stangrør, rør til transport af fiskestænger

Et stangrør til fiskestangen giver en rigtig god beskyttelse under transport til og fra fiskepladsen og er nærmest uundværlig på fiskerejser. Mange spinnestænger leveres i en klassisk stofpose fra producenten og det fungerer i mange tilfælde fint, men vil du passe godt på din nye fiskestang, er et stangrør eller transportrør både en billig og rigtig god investering.

Stangrør: Tranportrør til fiskestang

Det er ikke kun under fiskeri, at stænger knækker. Bildøre, bagagerumsklapper og medpassagerer har igennem tiden taget livet af utallige fiskestænger. Her i butikken ser vi dagligt kunder som kommer ind med deres livs kærlighed i hænderne og i lidt for mange dele. Nye som ældre stænger som ikke kunne klare fisketuren. Specielt ældre stænger med mange fiskeoplevelser i bagagen gør ekstra ondt og ja den har været ind og ud af bilen hundredvis af gange indtil den dag det siger knæk. Indrømmet, efter endt fiskeri, er det nemmest bare at kyle grejet ind i bilen og ræse hjem til aftensmaden.

Mange fluestænger bliver i dag leveret i et praktisk transportrør. Har du selv bygget din egen fiskestang, kommer du sikkert på et tidspunkt til at mangle et stangrør eller en stangpose. Mindst 90% af de spinnestænger som findes på markedet i dag, bliver leveret i en stangpose og i disse tilfælde kan det være en god ide, at investere i et transportrør. Vi har stangrør til spinnestænger i forskellige længder, alle med en diameter på 75 mm.

Går fiskerejsen via fly har Plano et praktisk flygodkendt transportrør med plads til 5-6 stænger, som kan låses. Så er du rimelig sikker på, at dine stænger kommer helskindet ud og hjem.

Om vores stangrør kategori

Her i kategorien kan du se hele vores udvalg af stangrør. Her i kategorien definere vi stangrør på den måde at det dækker over stangtasker, transportrør, stangposer, og så selvfølgelig stangrør til fiskeri. Du kan her i kategorien finde stangrør fra Abu Garcia som er cordura betrukket. Her i kategorien finder du også stangtasker fra Simms, som er en super fed måde at transportere din fiskestang rundt. Find dit næste stangrør lige her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her