100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Lineklipper

Står du lige og mangler den helt rigtige lineklipper? Her hos Korsholm har vi et kæmpe udvalg af forskellige lineklippere, og der gemmer sig helt sikkert også en til dig i blandt. Se hele vores sortiment i kategorien herunder.

Lineklippere og pin-on-reels

Her i kategorien med lineklippere finder du selvfølgelig sakse og andre værktøjer til at klippe fiskeliner med. Udover at de kan finde en lineklipper der passer lige præcis til dit behov, så kan du her i kategorien også finde pin on reels. Find din næste lineklipper lige her hos Korsholm.

Om vores lineklipper

Her i kategorien med lineklipper finde du f.eks linesakse som kan bruges til alle mulige forskellige slags line, om du så fisker med fletline, flueline, nylonline eller en anden type fiskeline, så vil en lineklipper altid være et noget bedre alternativ til at bruge tænderne. Her i kategorien kan du finde kendte mærker som Owner, Guideline og Simms, som alle er eksperter i at lave fiskeri relateret produkter. En god lineklipper er et standard værktøj som enhver lystfisker bør eje. Monteret i en pin-on-reel som sidder på fiskevesten eller i fiskejakken har du altid lineklipperen ved hånden.