100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Gokkejern til fiskeri

Mangler du et redskab til hurtig og effektiv aflivning af fisk? Her hos Korsholm finder du et stort sortiment af netop dette. Du kan tjekke dem alle ud i kategorien herunder, og du vil helt sikkert kunne finde noget som du kan bruge, når fisken er landet.

Aflivning af fisk / gokkejern

Hvordan afliver man en fisk? - en Priest er en effektiv og human måde at aflive en fisk på. Med et eller to slag i hovedet med en priest og fisken er sendt hinsides og til de evige jagtmarker. En Priest er en pind i aluminium eller træ måske kulfiber hvor der i den ene ende er et lille håndtag og i den ende et tungt metalstykke som nemt og effektivt kan aflive selv store fisk. En Priest vejer dog ikke mere end den kan ligge en fiskevest eller i fiskejakken. Køb nu, for human aflivning af fisk.

Generelt om aflivning af fisk

Her i kategorien kan du finde fiskeudstyr til human aflivning af fisk. Et produkt som vi anbefaler til aflivning af fisk er Priest, som du også kan finde her i kategorien. Grunden til at vi anbefaler Priest til aflivning af fisk, er fordi vi synes at denne aflivningsmetode er den bedste og mest humane måde at aflive en fisk på.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her