100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Forfangsmapper

Så er det slut med at have forfang liggende overalt. Forfangsmapperne er et super praktisk stykke tilbehør, som giver dig fuldt overblik over alle dine forfang. Se hele vores sortiment i denne kategori.

Mapper til forfang

Leder du efter praktisk opbevaring til forfang, så kig her. Hos Korsholm har vi et solidt udvalg i forfangsmapper til fiskeri. Lige her i kategorien har vi udelukkende forfangsmapper at en god kvalitet. Her i kategorien kan du f.eks finde en forfangsmappe fra Guideline og Hardy. Find din næste forfangsmappe her hos Korsholm.

Generelt om vores kategori med forfangsmapper

Her i kategorien kan du gøre et godt kup på en forfangsmappe. Vi har nemlig altid nogle faste lave priser, og engang imellem har vi også udsalg, hvor du kan finde et godt forfangs tilbud, hvis du er heldig. Helt basalt så er en forfangsmappe en mappe til dine forfang, men den kan også bruges til at opbevare andre former for fiskegrej, som f.eks fiskeliner. Du kan købe en forfangsmappe både her på nettet, men også i vores fysiske butik i Skjern.

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af forfangsmapper. En forfangsmappe er egentlig helt enkelt en mappe til dine forfang, som også sagtens kan bruges til at holde styr på dine fiskeliner. Find din næste forfangsmappe lige her hos Korsholm.

Om vores forfangsmappe kategori

Vi har i denne kategori forfangsmapper fra kendte mærker som Guideline, så man ved at tingene er af en vis kvalitet. Udover den gode kvalitet så er vores forfangsmapper altid til en fast lav og billig pris, hvor du også engang imellem vil kunne opleve et godt forfangsmappe tilbud.