100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fisketang

Uanset hvilken form for fiskeri du kan lide, er det vigtigt altid at have en tang med sig på turen. Her hos Korshom har vi samlet nogle af de bedste på markedet, til nogle super skarpe priser. Ta´ et kig i kategorien herunder og find lige netop den tang du skal bruge

Fisketang og krogløser

Her i kategorien kan du finde en god kvalitets fisketang til en super pris. Udover fisketænger i denne kategori har vi også et udvalg af krogløsere. Så hvis du er på udkig efter enten en krogløser eller fisketang, så kan du finde det her. Så find din næste fisketang lige her hos Korsholm.

Generelt om vores kategori fisketang

Her i kategorien finder du som sagt alle vores fisketænger til fiskeri. Du finder i denne kategori mange forskellige fisketænger, fra mange forskellige mærker, så du kan finde en fisketang som passer til dig. Vi har f.eks en fisketang fra mærker som Guideline og SavageGear.

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af krogløsere. En krogløser eller en krogløsertang er i bund og grund bare en tang der bliver brugt til at løse en krog fra din fangst, hvilket også bliver kaldt afkrogning. I udvalget nedenunder kan du se vores udvalg af krogløsere. Ønsker du et bredere udvalg kan du med fordel kigge i vores kategori fisketang, her har vi nemlig samlet krogløsere, fisketænger, peaner og hvad der ellers høre til.

Om vores krogløser

Her i kategorien kan du finde nogle af de bedste krogløser på marked, da vi har krogløsere fra mærker som SavageGear, Guideline og mange flere. Så hvis du leder efter en krogløser til fiskeri, så kan du helt sikkert finde den her. Hvis du har brug for hjælp til valg af en krogløsertang så står vi altid klar til at hjælpe, så du kan finde den helt rigtige krogløser.