100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fiskehjul fedt & olie

Uanset om du er flue- eller spinnefisker så skal du værne om dit fiskehjul. Det gøres bedst med enten fedt eller olie. Her hos Korsholm har vi et stort udvalg af hjul olie og fedt. Du finder det hele i denne katgori.

Fedt og olie til fiskehjul

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af olie til fiskehjul. Her er det lige meget om du foretrækker olie eller fedt til dit fiskehjul, for her kan du nemlig finde begge dele. Udover olie til fiskehjul, så har vi i denne kategori også lim som kan bruges til fiskeri waders. Find dit fedt, olie eller lim lige her hos Korsholm.

Om vores olie til fiskehjul

Vores kategori med olie til fiskehjul er en god samling af forskellige smøremidler til fiskehjul. Du kan her finde fedt til fiskehjul eller olie til brug indenfor fiskeri som er af høj kvalitet. Dette skyldes at vi her hos Korsholm forhandler kendte mærker indenfor fiskeolie som f.eks Abu Garcia og Loon. Så hvis du leder efter olie til fiskehjul, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Lim til waders

Udover vi har fedt og olie til fiskehjul, så har vi i denne kategori også forskellige typer lim til waders som f.eks lim til neopren waders. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til valg af oli, smøremiddel eller andet fiske relateret, så står vi altid klar til at hjælpe.