100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Belly boats

Belly boats aka flydering giver dig optimal flexibilitet og mulighed for at fiske steder som andre ikke kan komme til. Super populært til både sø- og kystfiskeri. I kategorien herunder finder du vores sortiment af belly boats af høj kvalitet og super skarpe priser

Flyderinge, belly boat og tilbehør

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af flyderinge og belly boat, samt tilbehør dertil. En flydering er god hvis du gerne lige vil udfordre dine fiske evner på en helt ny måde. Ved at bruge flyderinge eller belly boats tilføjer du en helt ny dimension til dit fiskeri. En flydering giver nemlig rigtig mange nye muligheder for dig, når du fisker. Udover at kunne fiske på en ny og anderledes måde, finder flere lystfiskere også flyderingen som en mere behagelig måde at befinde sig i vandet på. Som en sidste unik ting ved en flydering, er det at du med en flydering får mulighed for at fiske alle de steder, som du normalt ikke kan nå ud til fra bredden.

Generelt om vores kategori med flyderinge

Flyderingsfiskeri i bellyboat er fiskefrihed på højeste plan. Med svømmefødder på fødderne i en bellyboat kan du nemt og bekvemt affiske dine favoritpladser. Her i denne kategori kan du nemt finde en flydering til fiskeri. Vi har her i kategorien valgt flyderinge til en rigtig god fast lav pris, hvor du oven i købet til tider vil kunne finde et udsalg, hvor du har mulighed for at finde et godt flydering tilbud. Vi har her på siden flere forskellige flyderinge til salg som du kan købe, om du så leder efter en flydering på kysten eller bare noget tilbehør til din flydering, så kan du finde det i kategorien her.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre