100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Nylonliner

Står du og mangler den helt rigtige fiskeline? Vores store udvalg af nylonliner byder på alt lige fra forfangsline til hovedline. Her i kategorien kan du finde en fiskeline, som passer til lige netop dit fiskeri. 

Nylonline

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af nylonliner til fiskeri. En nylonline er som ordet antyder en fiskeline lavet af nylon. Nylonliner er en af de mest populære fiskeliner indenfor lystfiskeri og benyttes i den grad rigtig meget af begyndere indenfor fiskeri, da nylonline er en rigtige god “all round” line. Find en nylonline herunder.

Om vores nylonliner

Du kan her i kategorien finde et stort udvalg af billige nylonliner som alle er af høj kvalitet. Når man skal vælge en nylonline er noget af det vigtigste at at finde en nylonline som passer til din type fiskeri, f.eks. er der her nylonliner som passer bedst til fastspolehjul, og nogle nylon liner som passer bedst til spinnefiskeri. Hvis du er til spinnefiskeri, og leder efter en nylonline til almen fiskeri, kan vi anbefale Berkley Trilene XL nylonline, som er en slidstærk nylon line, der benyttes af mange fiskere til at fange fisk som f.eks. gedder, laks og ørred. Nylon linen bliver også i nogle sammenhæng kaldt for monofil line og er ofte den man tænker på, når man snakker om fiskeline. Den er som sagt rigtig god til stort set alt og kan ovenikøbet købes til en god pris. Nylonline er en billigt produceret elastik line som på trods af sin “all round” egenskab stadig blandt mange lystfiskere bliver kaldt for den bedste line til at fiske i åer og søer med, hvor fiskene er mere sky. Dette skyldes at linen er mere usynlig i vandet, dog ikke til samme grad som fluorocarbon, hvilket gør linen svære at se for fiskene. Den elastiske egenskab i nylonlinen gør at linen ikke så nemt knækker og kan derfor bruges til de fleste fisk, men er man på udkig efter en stærkere line, er en fletline klart at foretrække.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre