100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fluorocarbon line

I denne kategori finder du vores store sortiment af fluorocarbon liner fra alle de populære brands, som bla. Zpey, Guideline, Rio og Vision. Topkvalitets forfangsmateriale som kommer på både små og store spoler. 

Fluorocarbon - "usynlig fiskeline"

Har du ikke helt bestemt dig for hvad dine næste fiskeline skal være, så kunne der muligvis være noget inspiration at hente her. I denne kategori finder du nemlig liner lavet med Fluocarbon (fluorocarbon) eller som den også til tider bliver kaldt, “en usynlig fiskeline”. en fluorocarbon fiskeline bliver nemlig næsten helt usynlig når den er under vandet, hvilket kan fungere super godt i ekstra klart eller roligt vand. Du finder under dette udvalg af fluorocarbon baseret fiskeliner kendte mærker som Berkley, Photonic og Zpey. Så hvis en billig kvalitets fluorocarbon fiskeline er hvad du leder efter, så kan du finde det her.

Om fluorocarbon

Hvis du stadig skulle være i tvivl om fluocarbon l´fiskeliner er noget for dig, så er der her tre gode grunde til at bruge fluorocarbon liner:

- For det første så suger fluorocarbon liner ikke vand ind som almindelig liner. Dette vil sige at brudstyrken ikke svækkes af vandet.

- fluorocarbon liner har tilnærmelsesvis samme brydningsindeks som vand, dette er med til at gøre fiskelinen næsten usynlig i vand, der af kaldenavnet “den usynlige line”.

- Som et sidste agument for at købe fluorocarbon line, er at linen har en meget hård overflade, hvilket gør at en fluorocarbon line normalt vil holde længere.

Du kan i denne kategori finde hele vores udvalg af fluorocarbon fiskeliner til fiskeri. Her kan du engang imellem være heldig at finde et godt fluorocarbon line tilbud eller udsalg. Her i kategorien finder du kun fluorocarbon liner, så hvis du derimod leder efter et forfang af fluorocarbon, så kan du finde det i vores kategori fluorocarbon forfang. Du kan her finde fluorocarbon liner i mange forskellige mm størrelser og tykkelser.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre