100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

WF liner

Weight forward liner, også kaldet WF liner bruges til både enhånds- og tohåndsstænger. Her hos Korsholm har vi et stort udvalg af kvalitets WF liner til skarpe priser. De findes alle i denne kategori.

WF liner - også kaldet Weight forward liner

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Weight forward liner som også i dagligt tale bliver kaldt for WF liner. En WF line er helt basalt en flueline som bliver brugt til fluefiskeri Denne WF line eller Weight forward line kaldes også i nogle områder for den danske klumpline, dette skyldes at WF linen er tykkest oftest i den forreste tredjedel. Det er i denne her del af WF liner som kastevægten sidder, og derfor den har fået sit navn kasteklumpen. Den anden del af WF linen er derfor en skydeline som nemmere og mere elegant kan skydes ud gennem øjerne. Her hos Korsholm kan du helt sikkert side en god kvalitets WF line til en billig pris. Så hvis du leder efter WF liner, så er du kommet til det rigtige sted.

Lidt om WF liner (Weight forward line)

Der hvor man kan sige at WF fluelinen helt klart har sin styrke og fordel, er i selve kastet. Selve helheden i WF linen giver en bedre kontrol over linen i kast momentet. Udover at give mere kontrol i ens kast, så er WF linen også mere adoptable end f.eks ST og DT linerne. WF linerne kan købes i forskellige densiteter, som her er med til at præge fluelinens synke og flydeevne. For at finde den helt rigtige flueline til dig, er det også vigtigt at du har den helt rigtige fluestang som matcher fluelinen. Derfor står vi selvfølgelig altid klar her hos Korsholm til at hjælpe og vejlede, så du kan finde den helt rigtige WF line til dig.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre