100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Skydehoveder

Her finder du vores store udvalg af skydehoveder. Det geniale ved skyderhovederne er at man tilpasser dem til hvor de skal bruges. Her finder du alt fra det letteste til det tungeste, om det er til enhånds- eller tohåndsstangen.

skydehoveder til varieret fiskeri

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af skydehoveder til fiskeri. Et skydehoved til fiskeri, også kaldet SH shooting head, er egentlig bare en optimering af WF linen. I bund og grund så består et skydehoved af et hoved som er tilknyttet en fin og tynd skydeline. Du kan her se alle vores skydehoveder. Et skydehoved kan have meget stor betydning for en god oplevelse med fluefiskeri, det er nemlig vigtig at dit skydehoved er tilpasset din fluestangs længde og kastevægt. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive hvis du har nogle spørgsmål til skydehoveder.

Om vores udvalg af skydehoveder

Hos Korsholm har vi årtiers erfaring med flueliner og kan derfor give dig en god og saglig vejledning i skydehoveder. Se udvalget lige her i kategorien med skydehoveder. Du kan altid her finde billige priser på skydehoveder.

Skydehoveder

Forskellige skydehoveder har generelt set forskellige længder, vægt of tykkelser, så det kan nogle gange være lidt svært at finde ud af hvilket skydehoved der passer lige præcis til dig. Derfor står vores professionelle arbejdere i fiskeafdelingen altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det. Et skydehoved system består egentlig bare af et skydehoved, to liner og en skydeline.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre