100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fiskeline pr. meter

Er du træt af at have line rester liggende overalt? Køb lige netop de antal meter fiskeline som du har brug for, og undgå spild. Her hos Korsholm har vi et stort udvalg af liner som kan købes i metermål.

Fiskeline på spole (metermål)

Trænger spinnehjulet til ny fiskeline og passer mængden af line i de normale forpakninger ikke eller bliver der altid 40 meter i overskud -  ja, så kan du her få lige det antal meter spinneline, du skal bruge. Er du til fletline eller den klassiske nylon fiskeline, så kan du vælge mellem liner fra bl.a. Berkley, Spiderwire og Sufix. Hos Korsholm kan du altid finde en fiskeline på tilbud og du kan nøjes med at købe ganske små mængder, hvis det ønskes. Herunder finder du landets ubetinget skarpeste priser på fiskeline

Hos Korsholm finder du altid de nyeste fiskeliner der er på markedet. Den nye Berkley X9 er den seneste landvinding inden for fiskeliner til spinnefiskeri. Med hele 9 tråde fusioneret omkring en PE kerne får du en perfekt rund fletline med en glat overflade som giver dig ekstremt lange kast og med maksimal kontakt til agnen og fisken.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre