100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Havhjul

Store fisk kræver grej i en lidt anden kaliber, så derfor anvendes der kraftige hjul med en lavere gearing der kan få fisken op til overfladen. Hos Korsholm har vi et godt udvalg i fiskehjul til havet og endda til DK's skarpeste priser. Velkommen ombord...

 

 

Havhjul til trolling, kaste- og pirkefiskeri

Fiskehjul til havfiskeri kræver et robust hjul med en bremse, som er kalibreret til store fisk og slidsomt arbejde. Et almindeligt fastspolehjul som bruges til ferskvandsfiskeri, er slet ikke designet til dette grove fiskeri. Bremse og bagspærre kommer på seriøst overarbejde, hvis du tager sådan et hjul med på havet. Nej, kig hellere efter et rigtig havhjul hvor gearing  og bremse er bygget til tovtrækkeri med havets store krabater. Et multihjul hvor linen køres direkte på spolen (og ikke omkring en bøjle som på fastspolehjulet) giver dig en uforlignelig trækkraft og kombineret med en lavere gearing kan du virkelig tage ved grejet. Nogle hjul har 2 gear, som skifter til lavt slæbegear, når der kommer belastning på fiskehjulet. Der findes dog egnede fastspolehjul til havet også og de anvendes ofte til kastefiskeri med småpirke. Både Shimano og Daiwa har modeller som kan tåle denne type af fiskeri. Ellers har Abu og Penn dybe traditioner og mange årtiers erfaring med udvikling af havhjul.

Generelt om vores kategori med havhjul

Her i kategorien med havhjul kan du selvfølgelig finde hele vores udvalg of fiskehjul til havfiskeri. Vores hav og pirkehjul er altid til en fast lav pris men kan også til tider være på udsalg, hvor du kan finde et godt havhjul tilbud. Vi har havhjul med gear til både højre og venstre hånd. Så hvis du vil købe et godt havhjul, så er vi et godt havhjul til salg. Find dit næste havhjul her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre