100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Lodder

Lodder bliver ofte brugt af blandt andet medefiskere, og kommer i mange forskellige vægte alt efter hvor de skal anvendes. Uanset hvor og hvordan du vil bruge dine lodder, så kan du finde dem her hos Korsholm. Se hele udvalget i kategorien herunder.

Splithagl, lodder og blyfri bly

I denne kategori med splithagl finder du selvfølgelig alt vores splithagl til fiskeri. Udover at du her kan finde en masse forskellige slags splithagl, så kan du også her finde lodder til fiskeri eller blyfri bly. Splithagl er typisk en vægtlodder som fastsættes til en fiskeline for at veje f.eks dit blink med i vandet. Find dit næste splithagl i kategorien her.

Om splithagl

Her i vores kategori med splithagl kan du finde splithagl til fiskeri fra mange kendte mærker, f.eks har vi Dinsmore splithagl og Trendy splithagl. Vi har også i denne kategori flere forskellige splithagl vægt typer, som du kan drage nytte af. Så hvis du leder efter splithagl til fiskeri, så kan du helt sikkert finde det her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her