100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Sildeforfang

Står du lige og mangler et par forfang til den næste sildetur? Når sildene kommer, kommer de i store stimer og er ofte nemme at fange. Derfor er det en god ide med et sildeforfang med flere kroge på. Se hele vores sortiment af sildeforfang herunder.

Sildeforfang fiskeri

Sildeforfang

Hvem har ikke drømt om at fange nogle friske sild og tage dem med hjem til frokosten? Nu kan drømme blive til virkelighed med sildeforfang. Med sildeforfang får du mulighed for at kunne effektiviserer dit fiskeri, i forhold til, at du med sildeforfang har mulighed for at kunne fange flere sild på en enkelt omgang. Det er super smart at bruge sildeforfang, da sild som bekendt, svømmer i stimer. Da der er flere kroge på sildeforfang end hvad der er på en traditionel hovedline, får du med sildeforfang en unik mulighed for hurtigt og nemt at fange fiske både til dig selv, familien og til fryseren. 

Et sildeforfang er som så mange andre forfang et styk line som bindes fast på hovedlinen. Sildeforfang er som navnet antyder forfang beregnet til sildefiskeri. Sildeforfang består typisk af en et til to-meters linje med 5-8 tjavser line, hvorpå der sidder små kroge og selvlysende perler. Perlerne har den funktion, at de udover at skabe interesse, løfter tjavserne væk fra hovedlinen så du undgår en sammenfiltret knude af liner. 

Sildeforfang - hvordan?

Man benytter sildeforfang ved at binde det fast til sin hovedline. For at kunne kaste sildeforfanget ud binder man ofte et sildelod på ca 40-60 gram fast i den anden ende, hertil kan også benyttes blink, dog er det vigtigt at bemærke at de skal være i samme vægtklasse. Herefter kaster du dit sildeforfang ud, hvorefter du venter på, at det rammer bunden. Efter at sildeforfanget har ramt bundet påbegynder du indspindingen. Hertil er det et godt tip, at lave små ryk med stangen - igen for at skabe mere interesse, ved bid stoppes dette dog. Når du succesfuldt har spinnet dit sildeforfang ind, har du med stor sandsynlighed lige fanget dagens frokost, takket være sildeforfanget.

Bedste sildeforfang

Hos Korsholm tilbyder vi et lækkert sortiment af sildeforfang til rimelige priser, hvorved du nemt og hurtigt kan finde det bedste sildeforfang, som kan effektivisere dit sildefiskeri med sildeforfang bedst muligt. Hvis du skulle stå tilbage med nogle spørgsmål omkring sildeforfang skal du være velkommen til at kontakte os, hvorved vi kan rådgive dig om dit næste køb af sildeforfang.

Kig forbi og find dit næste sildeforfang

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde det helt perfekte sildeforfang, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ift. specialfragt er dette 299DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.