100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Polyforfang

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Polyforfang. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Polyforfang lige her på Korsholm.dk

Polyforfang flydende og synkende til fluefiskeri

Airflo er nok kendt af de fleste som fluelineproducent. Den walisiske fabrik, som ligger i det smukke Brecon Beacons, er desuden den absolut vigtigste leverandør af polyforfang. Næsten uanset hvilket mærke du fisker med i forfang, så kan du være sikker på, at det er fremstillet hos Airflo. Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af polyforfang.

Fiskeri med polyforfang

Varieret fiskeri

Fisk effektivt i varierende dybde med polyforfang. Denne type af flueforfang fås i flere længder og med forskellig synkehastighed, så du kan variere dit fiskeri. Polyforfang er opbygget efter samme princip som en flueline. En kerne og yderst en coating. Forfanget er en forlængelse af din flueline. Bagenden på forfanget har cirka den samme dimension, som fluelinens spids og er monteret med en løkke. Så kan du let skifte til et nyt forfang med en anden synkehastighed og derved hurtigt ændre fluens arbejdsdybde. Den smidige coatning og stærke kerne giver fluefiskeren et forfang, der næsten ruller over af sig selv. I modsætning til monofile forfang har Polyleader ingen tendens til at krølle, og de har en lang holdbarhed. Forfangenes spids består af den blotlagte kerne, hvori man binder forfangspidsen enten med en blodknude eller i et Perfection Loop. Her i kategorien kan du finde mange af de kendte mærker og produkter indenfor polyforfang, som f.eks polyleader forfang eller forfang fra Rio.