100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Makrelforfang

Skal du ud at fange makreller og mangler et godt forfang? Her hod Korsholm har vi samlet de bedste forfang til makrelfiskeriet. Du kan finde dem allesammen i kategorien herunder.

Forfang til makrel

Hensigten med makrelforfang er at imitere makrellens føde. En makrels føde består af småfisk, samt krebsdyr og dyreplankton, som den henholdsvis fanger med dens små gribetænder eller sier fra vandet ved hjælp af dets gællegitter. Makrelforfanget er typisk udformet med op til 5-6 kroge, som kan være pyntet med fjer eller plastik, hvilket alt sammen er fæstnet på en tyk nylonline. Derudover er der som oftest fæstnet en kastepirk som sidder på enden af din line, for at give systemet noget tyngde og dermed give dig mulighed for at kaste langt. Man siger at kastepirken gerne må veje på den anden side af 30 gram, men generelt er det vigtigt at huske, at kastevægten skal passe til din fiskestang. En god regel for, hvornår du har fundet den rigtige kastevægt er, at når du laver pirke-bevægelsen skal forfanget synke hurtigt mod bunden ved slap line.

Udfordringen, hvis man kan kalde det det, med makrelforfang er, at det kræver lidt teknik at kaste med, da det oftest er langt og der er mange kroge at holde styr på. Det kræver noget specielt i forhold til at ens fiskestang skal være lang nok til at håndtere makrelforfanget, derudover kræves det også, at der er rigeligt med plads bagved så krogene ikke for fat i noget beplantning osv. ved udkast. Til dette er der dog en løsning, man kan med fordel klippe makrelforfanget over i to, hvorved det bliver meget nemmere at kaste med. Derudover er det også en fordel at fiske med et mindre antal kroge på makrelforfanget, da det kan være svært både for dig, men også for din stang, at løfte “et fuldt hus” op ad vandet, altså når der er makreller på alle krogene.

Farven på makrelforfanget har ikke den store betydning, vejen til succes eller en sikker fangst er at finde der hvor makrellerne holder til. Dette kan gøres ved at bevæge dit makrelforfang igennem forskellige vandlag indtil du støder på et par makreller. 

Som et sidste tip anbefales det at fiske med kastepirk fremfor kaste-bly, da det kan forekomme at makrellen bidder på kastepirken og ikke makrelforfanget.

Billige makrelforfang

Hos Korsholm sætter vi en dyd i, at fiskeri skal være for alle. Derfor tilbyder vi hos os diverse makrelforfang til rimelige priser og i høj kvalitet. Tag et kig i vores ovenstående sortiment og find det makrelforfang som passer til dig og dine behov.

Kig forbi og find dit nye makrelforfang

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde det helt perfekte makrelforfang, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ift. specialfragt er dette 299DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre