100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Geddeforfang

Står du lige og mangler det helt rigtige geddeforfang? Gedden har super skarpe tænder og hvis det rette forfang ikke bliver brugt, så er risikoen for en mistet agn meget høj. Her hos Korsholm har vi samlet markedets bedste geddeforfang - Se dem alle herunder.

Forfang til gedde

Gedde forfang

Med geddens grumme tandsæt bruges forfang, som tåler en tur i gummerne på monstergedden. Brug f.eks. Softwire som kan bindes direkte på agnen. Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af gedde forfang, hvis du hellere vil se hele vores udvalg af forfang, kan du så det i vores kategori med forfang og backing. Her i kategorien finder du kun gedde forfang.

Geddeforfang

Om vores gedde forfang

Som sagt så finder du i kategorien her kun forfang til geddefiskeri, og hvis du er til gedde fiskeri, så kunne vores kategori med gedde kroge måske være noget for dig. Geddeforfang er en princippet bare forfang der er lavet til geddefiskeri, og som sagt kan du her finde disse gedde forfang, også selvom du står og skal bruge et geddeforfang til agnfisk. Gedde forfang bliver også i nogle kredse kaldt for et flueforfang til gedde, som et geddeforfang til fluefiskeri. Mange bruger også et fluorocarbon forfang som geddeforfang, hvis du er interesseret i fluorocarbon forfang kan du se det i vores kategori med dette. Men her i kategori kan du i hvert fald finde nogle af de bedste og billigste geddeforfang, da vi har mange kendte mærker, som f.eks. Mustad og Vision. Find dit næste gedde forfang her hos Korsholm.