100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Fluorocarbon forfang

Står du lige og mangler det helt rigtige forfang? Fluorocarbon forfanget er et perfekt valg til mange former for fiskeri, og især ved fiskeri i åen og på kysten er fluorocarbon forfangene ofte brugt. Find hele vores store udvalg af fluorocarbon forfang herunder.

Fluorocarbon - "usynlige" forfang

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af fluorocarbon forfang. Et fluorocarbon forfang er et næsten usynlig forfang, ligesom er en fluorocarbon line er en næsten usynlig fiskeline. Fluorocarbon forfang er vildt populært til fluefiskeri. Om du fisker på kysten, i søen eller fisker i åen kan fluorocarbon's usynlige egenskaber redde fisketuren. Så hvis du leder efter et fluorocarbon forfang så kan du helt sikkert finde det her.

Forfang af fluorocarbon

I vores kategori med fluorocarbon forfang finder du selvfølgelig hele vores udvalg af forfang lavet i fluorocarbon. Hvis du ikke helt kan finde det forfang som du leder, så kan du måske finde det i vores kategori med forfang. Her har vi nemlig ikke kun fluorocarbon forfang man alle mulige forskellige typer forfang. Fluorocarbon forfang er et synkende forfang med lavt brydningsindeks.