100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Fladfiskeforfang

Fiskeri efter fladfisk er super sjovt og meget populært. Det fungere allerbedst med at fladfiskeforfang for enden af linen. De fås i forskellige vægt og former. Du kan finde dem alle sammen i kategorien herunder.

Forfang til fladfisk

Her i ovenstående kategori finder du vores sortiment af fladfiskeforfang i høj kvalitet, som vil kunne fange, hvis ikke fladfiskene, så som minimum deres opmærksomhed.

Fladfiskforfang

Fladfiskeforfang

Fang fladfisk med fladfiskeforfang. Vil du forøge dine muligheder for at fange fladfisk og gerne flere af dem? Så synes vi helt klart at du skal forsøge at berige dit fiskeri med noget fladfiskeforfang. Fladfiskeforfang er som så meget andet forfang, et stykke ud over hovedlinen, med et variabelt antal kroge, hvortil der ofte er bundet perler eller andet glimmer for at fange fladfiskenes opmærksomhed. 

Hvis du er på jagt efter fladfisk og dermed også en mulighed for at kaste med dit fladfiskeforfang er der rige muligheder for dette rundt om i Danmark. I Jylland gælder dette specielt langs vestkysten fra Esbjerg til Hirtshals. 

Inden for fisken efter fladfisk med fladfiskeforfang findes der overordnet set to grundlæggende typer, molefiskeri og surfcasting. Molefiskeri med fladfiskeforfang er som navnet antyder fiskeri fra en mole. Molefiskeri med fladfiskeforfang er for den brede befolkning og kræver ikke det vildeste udstyr, da du på en mole allerede er godt ude i havet, hvorved du ikke har samme behov for at kunne kaste lige så langt, som man nødvendigvis skal ved andre former for fiskeri. Dog er det vigtigt at bemærke at fladfisk som bekendt jager med øjnene, hvor du med fordel kan fiske med noget farvestrålende og glimtende fladfiskeforfang for at friste fladfisken.

En anden yndet metode inden for fiskeri med fladfiskeforfang er Surfcasting efter fladfisk. Ved denne fiskeform står du direkte på kysten, hvilket dermed medfører at du skal have lidt mere grej ved hånden end ved molefiskeri med fladfiskeforfang. Ved surfcasting oplever du i sandheden naturens kræfter og får lov til at give dig i kast med dem. Surfcasting med fladfiskeforfang kræver sit udstyr. Det er vigtigt at du har en stærk og kraftig stang som kan holde til bølgernes kraft på omkring 3,5 - 4 meter, derudover skal stangen have en kastevægt på alt mellem 100 - 400 gram. Udfordringen ved surfcasting med fladfiskeforfang er nemlig, at du skal kunne kaste helt ud til den anden side af brændingen, for ellers risikerer du, at dit fladfiskeforfang bare skyller i land igen, hvilket naturligvis ikke er at foretrække.

Billige fladfiskeforfang

Hos Korsholm er det vigtigt, at alle som lyster det, skal have muligheden for at kunne fiske med fladfiskeforfang. Derfor tilbyder vi et lækkert sortiment med fladfiskeforfang til rimelige priser, så du nemt kan finde udstyret til din næste fiskeoplevelse.

Kig forbi og find dit næste fladfiskeforfang

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde det helt perfekte fladfiskeforfang, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ift. specialfragt er dette 299DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.