100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Westin F360

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Westin F360. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Westin F360 produkt lige her på Korsholm.dk

Westin F360

Westin har virkelig sat sit aftryk på dansk kystfiskeri og vi er ikke i tvivl om, at den nye F360’er nok løfte lystfiskeriet til endnu højere niveauer.

Westin har kombineret de bedste egenskaber og nøglefunktioner fra både D360° og D360°D agnene for, at skabe et langkastende havørred blink med et fantastisk liv og svømmende gang. F360 er ikke bare flot udseende, den har stor materialestyrke og en gennemgående wirekonstruktion. Dobbelte monterede splitringe og stærke trekroge.

Med en medium til hurtig indspinning får du en rigtig fin og lokkende gang som nok skal fange fiskenes opmærksomhed. Ved spinstop har blinket en urolig roterende bevægelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her