100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Hundeshampoo

Efter en lang dag på jagt med hunden, så kan hunden nemt have brug for et bad. Med vores hundeshampoo, er hunden lækker og ren på ingen tid. Se hele vores udvalg af hundeshampoo her i kategorien. 

Hundeshampoo til jagthunde

Her i kategorien finder du hele vores udvalg af hundeshampoo og hundebalsam. Nogle gange trænger ens hund bare til et godt og grundigt bad, og så kan det være en fordel at have en god hundeshampoo eller hundebalsam. Køb dine shampooer og balsamer til hunde, lige her hos Korsholm.

Generelt om vores hundeshampoo og hundebalsam

Her i kategorien kan du som sagt finde hele vores udvalg af hundeshampoo og hundebalsam. Her i kategorien finder du lidt forskellige typer hundeshampoo som du kan bruge til din hund. Her i kategorien finder du bla. hundeshampoo med kløestillende midler som mindsker kløe for din hund, du kan også finde hundeshampoo til hvalpe og voksne hunde, og du finder også Aloe Vera hundeshampoo som er god til en lang række ting. Her i kategorien kan du også se at vi har et stort udvalg fra KW, så du både kan finde KW hundeshampoo og KW hundebalsam. Find din hundeshampoo og hundebalsam lige her hos Korsholm.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her